divendres, 8 d’octubre del 2010



Els alumnes de la USEE iniciem un nou curs!

El dia 7 de setembre vam començar l’institut. Els alumnes que continuen del curs passat són: l’Elsa, en Yassin, l’ Òscar, en Caique, i la Montse. També han vingut tres noies més que són: l’Asmae, la Nisrine i la Choumicha. Tres alumnes del curs passat han marxat de la USEE. Aquests alumnes són: la Sara i l’Amin que han anat a 4D i l’Àlex que ja va acabar l’ESO.

Aquest any la USEE ha canviat la forma de treballar: totes les matèries les tenim unides en un projecte que es diu “Què em poso?”.

Cada dia de 8 a 9 del matí farem “Connecta’t el món”. Durant aquesta hora parlarem i buscarem noticies i les localitzarem al mapamundi. A més a més revisarem l’agenda i preparem el material pel dia.

Aquest any les professores de la USEE ens han proporcionat material. Tots tenim: carpesà, bolígraf, goma, llapis, regle, tisores, cola i carpetes. Tots els alumnes saben que quan s’acabi el material n’hauran de tornar a comprar.

A las tres tardes, dilluns, dimarts i dijous, fem 2 tallers. Un de ceràmica, que el fem a l’aula taller, i un altre de tecnologia que el fem a la USEE. En aquest confeccionarem un mural amb la tècnica patchwork. El tema escollit ha estat “Sant Valentí”

Aquest any també fem dos grups de lectura. Un de castellà que es diu “La isla del tesoro”, i el de català que es diu “ El fantasma de Canterville”.

Una de les professores que es diu Natàlia que ja la coneixeu està embarassada de 7 mesos. Així que cap al mes de Novembre naixerà en Blai. Esperem que tot vagi molt bé!!

Els encarregats del bloc durant aquest any serem els alumnes de 4rt.: en Caique i la Montse.
Cada setmana escriurem noticies fets o sortides que fem. Esperem que ens envieu els vostres comentaris i que us agradi el que publiquem.

Els encarregats